Loading...

Video: Shout out Rodney Geijssen naar Reda N.

Op Youtube staat een filmpje van Rodney Geijssen die een shout out doet naar Reda N. De Haagse crimineel Reda N. zit een gevangenisstraf uit van 14 jaar voor het plegen van gewelddadige overvallen.

Rodney heeft het in de video over de helikopterkaping recent om Benaouf A. te bevrijden en wat hij daarvan vindt. Ook andere criminelen passeren de revue.

 

8 gedachten over “Video: Shout out Rodney Geijssen naar Reda N.

 • november 28, 2017 om 19:06
  Permalink

  waaw tof zeg namen noemen van geruchtmakende zaken waarover je hebt geschreven . en dan net doen of hij ashraf sekkaki persoonlijk heeft gekend . lekker belangrijk ;ow ja dikke shoutout
  naar andre breivik

  Beantwoorden
 • november 29, 2017 om 16:45
  Permalink

  Zwijgrecht, internetschreeuwlelijkerdje, lul nou niet zo stoer van achter je buro’tje op je favoriete trekstoel… Had je maar een kwart van Rodney’s ballen vriend… Je weet totaal niet waar je over lult, dom, dik jochie!

  Beantwoorden
  • november 29, 2017 om 22:31
   Permalink

   over oproerkraaiers gesproken ben jij op het politiebureau ook zo luidruchtig? . weet je als ik ooit mijn lul laat amputeren .laat ik er armpjes en beentjes op zetten en noem ik hem op zekers verhoek . luister waar ik heb gescheten mag rodney niet eens ruiken maruska verhoek? ofwel stinkhoer met eigen site mischien moet jij ook maar eens op een boot stappen en schoon schip maken en namen noemen van mensen met lange straffen met je zatte kop of je neus vol . of in een tv programma lekker trots gaan zitten de stoere oldscool crimineel uithangen stoer man penoze . dan kan rodney wel ballen hebben maar echt slim is hij zeker niet . de beste criminelen zitten nooit vast . maar kijk jij nou maar tegen je idool op . daar word je misschien wijzer van .

   Beantwoorden
 • december 27, 2017 om 12:28
  Permalink

  Ik had hier eigenlijk iets willen opmerken,l in de trant van ‘zou ik moeten weten wie Rotnie Gysel is’ & ‘mijn god wat lult hij oliedom wie hij ook is’ (op zijn jacht waarvan hij dan nog even de prijs gaat vermelden, in het pikkedonker terwijl je er dan verder geen donder van krijgt te zien, en toch die twee stangen zeggen eigenlijk al genoeg – ja, dáár gaat het vast en zeker wèl mee voor lukken zo’n uitbraak, met dat ‘het kan wel’ –
  opvallend dom en gesnoef allemaal) maar de conversatie hierboven vind ik al zo amusant dat van mij ijgeluk geen verder commentaar nodig is, hier, lijkt mij.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.