Loading...

Update: Verdachte door politie doodgeschoten in Roosteren

Bij een politieactie in Roosteren is vanmiddag een verdachte doodgeschoten. De man zou op de vlucht zijn geslagen en vervolgens door de politie zijn neergeschoten. hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Op meerdere plaatsen vinden diverse politieacties plaats. Het is nog onduidelijk waarom, maar het zou te maken hebben met een lopend onderzoek van het Amsterdamse Parket. Meer heeft de politie nog niet bekend gemaakt. Wie het slachtoffer is, is nog niet bekend. In het naast Roosteren gelegen Echt zijn op de Rijksweg Noord meerdere kogelhulzen aangetroffen. In Sint Joost zou een auto in beslag zijn genomen.

Buiten Roosteren vond er ook in Maarheeze een politieactie plaats. dit zou zijn gebeurd na een achtervolging. Volgens een Burgernet melding was de politie op zoek na twee of drie mannen met een Noord-Afrikaans uiterlijk. De achtervolging eindigde toen rond 16.00 uur een blauwe BMW de berm in was gereden. Volgens omstanders zou een arrestatieteam één man in Maarheeze hebben gearresteerd. In een nabijgelegen bos en maisvelden is gezocht naar de verdachten. Hierbij zijn een politiehelikopter en speurhonden ingezet. Rond half zes was de zoekactie afgelopen.

Ook in Brunssum, Munstergeleen en op de Windraak is veel politie aanwezig, meldt 1Limburg. Rondom de N274 zouden veel agenten aanwezig zijn. Ook is er een politiehelikopter aanwezig. De actie houdt mogelijk verband met de eerdere politieacties in Roosteren en Maarheeze.

Het Amsterdamse onderzoek zou gaan om een liquidatiezaak. Omdat het onderzoek nog loopt wil de politie geen verdere mededelingen hierover doen.

2 gedachten over “Update: Verdachte door politie doodgeschoten in Roosteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.