Loading...

Oud prof-voetballer Ruud ter H. vast voor doodsteken Roelof Esman

Een van de opgepakte mannen die verdacht worden van betrokkenheid bij de dodelijke steekpartij in Reutum afgelopen weekend is oud-profvoetballer Ruud ter H., dat meldt De Stentor. Hij is gisteren voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Op dit moment zitten er nog twee verdachten vast vanwege de dood van Roelof Esman. De 22-jarige man uit Winterswijk werd in de nacht van zaterdag op zondag doodgestoken bij een eetcafé in Reutum. De broer van Roelof Esman en drie anderen raakte eveneens gewond. In het café zou een ruzie zijn ontstaan tussen twee families. Wat de aanleiding is geweest van die ruzie is nog altijd onbekend. In eerste instantie werden er zes verdachten opgepakt. Vier van hen zijn inmiddels weer op vrije voeten, maar wel nog steeds verdachten in deze zaak.

De 34-jarige Ruud ter H. uit Enschede zit samen met zijn 31-jarige broer nog vast voor de dodelijke steekpartij. Ze worden beiden verdacht van doodslag en poging tot doodslag danwel openlijke geweldpleging. Ruud ter H. speelde onder andere voor FC Twente en AGOVV.

Lees ook: Roelof Esman overleden na steekpartij Reutum

2 gedachten over “Oud prof-voetballer Ruud ter H. vast voor doodsteken Roelof Esman

  • september 3, 2017 om 10:13
    Permalink

    Ruud ik hoop echt dag je kapot verkracht word in de bajes en als je dan vrij komt dat je alle ongeluk van de wereld krijgt en dat al je bloedverwanten de ergste ziektes mogen krijgen

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.