Loading...

Oud prof-voetballer Ruud ter H. vast voor doodsteken Roelof Esman

Een van de opgepakte mannen die verdacht worden van betrokkenheid bij de dodelijke steekpartij in Reutum afgelopen weekend is oud-profvoetballer Ruud ter H., dat meldt De Stentor. Hij is gisteren voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Op dit moment zitten er nog twee verdachten vast vanwege de dood van Roelof Esman. De 22-jarige man uit Winterswijk werd in de nacht van zaterdag op zondag doodgestoken bij een eetcafé in Reutum. De broer van Roelof Esman en drie anderen raakte eveneens gewond. In het café zou een ruzie zijn ontstaan tussen twee families. Wat de aanleiding is geweest van die ruzie is nog altijd onbekend. In eerste instantie werden er zes verdachten opgepakt. Vier van hen zijn inmiddels weer op vrije voeten, maar wel nog steeds verdachten in deze zaak.

De 34-jarige Ruud ter H. uit Enschede zit samen met zijn 31-jarige broer nog vast voor de dodelijke steekpartij. Ze worden beiden verdacht van doodslag en poging tot doodslag danwel openlijke geweldpleging. Ruud ter H. speelde onder andere voor FC Twente en AGOVV.

Lees ook: Roelof Esman overleden na steekpartij Reutum

Eén gedachte over “Oud prof-voetballer Ruud ter H. vast voor doodsteken Roelof Esman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *