Loading...

Dode na schietpartij Almere

Bij een schietpartij in een woning in Almere is gisteravond een 20-jarige man zwaargewond geraakt. Het slachtoffer is later in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen.

De schietpartij vond gisteravond rond 21.20 uur plaats in een woning aan de Kapitein de Langestraat in Almere. In de woning troffen agenten de 20-jarige man zwaargewond aan nadat er melding was gedaan van de schietpartij. Er werd een traumahelikopter opgeroepen en de man werd naar het zeikenhuis gebracht. Hier is hij later alsnog overleden aan zijn verwondingen.

Bij de woning konden twee verdachten worden opgepakt. Een derde verdachte meldde zich die nacht zelf op het politiebureau. Het gaat om drie Almeerders van 17, 19 en 20 jaar oud. De politie onderzoekt wat hun betrokkenehid is bij het incident.

In de woning is sporenonderzoek gedaan. Ook wordt gepraat met betrokkenen om te achterhalen wat er zich in de precies heeft afgespeeld.

3 gedachten over “Dode na schietpartij Almere

 • februari 28, 2018 om 19:28
  Permalink

  Ik denk, dat Roderik is neergeschoten door zijn vrinden van de golfclub?. Martijn, Joost en Floris waren denk ik een beetje jaloers over zijn prestaties op de baan. U ziet, dat dit soort taferelen in ieder milieu voorkomen. Deze Almeerders zullen vanaf nu een tijdje met een andere stick spelen in een iets kleinere ruimte met nieuwe vrinden voor het leven.

  Beantwoorden
  • maart 1, 2018 om 17:20
   Permalink

   ­čÖé lol. Almere moet nu drie Jort Kelder types missen op straat.

   Sterkte aan familie die nu hun 20 jarige boy moeten missen.
   Man man man, schutters van 15-16 jaar en slachtoffers van 19 – 20 jaar tegenwoordig.

   Beantwoorden
  • maart 3, 2018 om 16:06
   Permalink

   Rogier, Diederik, en eric-jan zijn voorlopig niet meer op de hockey vereniging te vinden. Zij zullen geresocialiceerd worden zodat dit extreem merkwaardig gedrag een incidenteel zal blijken en niet structureel!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.