Loading...

Politie publiceert nieuwe foto’s Ridouan Taghi

DeΒ politie heeft vandaag nieuwe foto's gepubliceerd van Ridouan Taghi en Said Razzouki. De foto's zullen vanavond ook getoond worden in Opsporing Verzocht in de hoop de twee mannen die internationaal gezocht worden op te kunnen sporen.

Buiten foto's van Ridouan Taghi en Said Razzouki zijn er ook meerdere (geblurde) groepsfoto's te zien en een foto van de Platinum Lounge met daarop de tekst 'Los Pepes War' gespoten met graffiti. Zoals eerder al door ons gemeld staat die tekst voor een alliantie tegen Ridouan Taghi. De tekst is niet voor niets geplaatst op de Platinum Lounge. Een van de mannen achter de bar was Mohammed Razzouki, het jongere broertje van Said Razzouki en inmiddels gearresteerd voor betrokkenheid bij de liquidatie van Hakim Changachi. De Platinum Lounge werd gebruikt om jonge jongens te strikken die snel geld wilden verdienen en zo terecht kwamen in het liquidatiecircuit.

De politie wil van de foto's voornamelijk weten of mensen herkennen waar deze zijn gemaakt. Ook hoopt de politie meer informatie te krijgen over wie de tekst 'Los pepes war' op de Platinum Lounge heeft gespoten.

Lees ook: Vermeende dodenlijst Ridouan Taghi rondgestuurd

De lijst....een vervolg

Liquidatieverdachte Mohammed R. gooide plakken hasj naar motoragent tijdens wilde achtervolging

Wraak op de kroongetuige, Reduan Bakalli was makkelijk doelwit

29 gedachten over “Politie publiceert nieuwe foto’s Ridouan Taghi

 • juni 12, 2018 om 09:02
  Permalink

  Jullie krijgen hem nooit te pakken maakt niet uit hoeveel persoonlijke shit je online gooit.

  Beantwoorden
  • juni 12, 2018 om 09:58
   Permalink

   Hem gaan ze echt niet oppakken hij krijgt direct een kogel door ze tering kop

   Beantwoorden
 • juni 12, 2018 om 10:08
  Permalink

  Los pepes. Poeperts En Poesies Emigreren Samen. (Bang van Taghi)

  Echte Los Pepes ten tijde van Escobar schreven Los Pepes op een lichaam van een kopstuk van Escobar. De Nederlandse versie van Los Pepes stuurt een jongetje met grafity om snel Los Pepes te spuiten en weg te rennen. Daarmee los je het probleem Taghi helaas niet op ben ik bang.

  Beantwoorden
  • juni 12, 2018 om 21:18
   Permalink

   Ja want Taghi die verstopt zich niet als een hoertje en waar zijn die stoere praatjes gebleven van zijn junkie vriendjes uit overvecht en nieuwegein. Allemaal verstopt onder een steen als echte kakkerlakken en op de vlucht met staart tussen de benen. Puyan laat zich in zijn kontgaatje neuken door travestieten in spanje, Paard is ezel geworden en Nadir is gevlucht naar Colombia. Zakaria Razouki is paranoia geworden en moessie is bekeerd en hoopt dat Allah hem nog kan redden. Het is over. Ze worden allemaal opgespoord inclusief die garnaal. Niemand ontloopt zijn straf. Of het nu vijanden zijn of de popo jullie krijgen je straf die je verdient voor de misdaden die begaan zijn op onschuldige mensen. Jullie geleende tijd is op

   Beantwoorden
   • juni 14, 2018 om 12:45
    Permalink

    Stoere praatjes komen uit de mond van Taghi’s rivalen. Daarna janken ze als ze doorhebben met wie ze te maken hebben. Niemand van groep Taghi verstopt zich, behalve die internationaal gezocht worden. Als er geen aanklachten waren dan was Taghi gewoon in Utrecht. Zijn vijanden hebben amper eene aanklacht maar durven NL niet binnen te komen. Schijtbakken. Mensen vol proppen met coke, opdrachtgeven voor liquidaties die mislukken omdat groep Taghi te sterk voor ze is, dan gaan ze oppeens zielige jongens spelen en janken alsof het goede gasten zijn. Hypocriete gastjes, heb liever een man als Taghi die woord heeft, dan die schijnheilige types zoals Moes No limit, die zelf meer moordopdrachten gevendie steeds mislukken en bevolkingen volproppen met coke, maar doen alsof ze de goede zijn en alleen Taghi het kwaad is. Schijnheil.

    Beantwoorden
    • juni 14, 2018 om 18:22
     Permalink

     okΓ© wrm moest hakim dan dood of imo??? leg dat is eve uit dan

     Beantwoorden
     • juni 15, 2018 om 02:16
      Permalink

      Indd hakim, imo , mohammed Alarasi, Redouan jabli , rankovic uit Overvecht , appie belhaj , zijn zwager uit Spanje , wessels Breukelen , Timon bodloe , Samir scarface , vergismoord marrakech , die ene die changachi heeft geliquideerd, broer van Nabil b. , spyshop eigenaar Nieuwegein , misdaad verslaggever Martin kok enz enz … Ownee vergeten het zal aan iedereen liggen behalve taghi tuurlijk jo hou jezelf voor de gek

     • juni 16, 2018 om 11:58
      Permalink

      Volgens mij moest Hakim niet dood als ik het zo volg. Door blunders van die Nabil B. is hij dood. Nabil B. verzamelde info en foto’s.

     • juni 16, 2018 om 12:03
      Permalink

      @realiteit – Je noemt nou net een lijst met namen van drugsdealers, moordenaars en rippers. Mensen die zich in dat wereldje willen begeven.

 • juni 12, 2018 om 10:24
  Permalink

  Een beetje raar dat de politie foto’s van die pepes vrijgeeft. Alsof ze willen triggeren dat hetzelfde gaat gebeuren als met Escobar. Die pepes was mooi bedacht maar helaas is deze man te gevaarlijk en machtig voor zijn rivalen, hoevaak ze ook los pepes gaan schrijven of spuiten. Is alsof San Marino, Suriname, en Liberia samne los pepes vormen om militair tegen Rusland te strijden. Het blijft een kansloze missie geziend de macht en invloed van de groep Taghi. Ik denk dat alleen justitie hem kan stoppen niet zijn rivalen. En hopelijk werken die corrupte landen mee zodat hij gearresteerd kan worden.

  Beantwoorden
 • juni 12, 2018 om 13:34
  Permalink

  Het was eind 2012. Er dreigde een drugsoorlog tussen Marokkanen. Dat kon snel de kop ingedrukt worden las ik als Martha, de oorzaak van alles, gepakt zou worden. Martha zou achter alle moorden zitten. Martha was het kwaad. Martha moest gepakt worden, een klopjacht. Als leek dacht ik daarna elke dag na een liquidatie, wanneer pakken ze nou godverdomme die Martha op zodat dit ophoud. En eindelijk werd Martha gepakt, hoera zei ik. Alles zou nu rustig worden. Wat gebeurde er? Degene die nog een beetje op de rem drukte zat binnen en nog gevaarlijkere personen zagen hun kans en grepen de macht. Martha kwam vrij maar Martha was inmiddels verzwakt doordat justitie volop achter hem aan zat en dagelijks foulleerde. Martha werd geliquideerd door zijn eigen mensen, ze wouden van hem af doordat justitie zo op hem zat en een nieuwe machtsrijd begon, nieuwe ergere liquidaties kwamen in de plaats en het liep alleen meer uit de hand, tot zelfs een onthoofding.

  Ik ben bang dat justitie haar les niet heeft geleerd en weer op 1 man speelt die achter alles zou zitten. Een herhaling lijkt nu te komen.

  Beantwoorden
 • juni 12, 2018 om 14:40
  Permalink

  De popo weet dondersgoed waar taghi en razzouki zijn, neem van mij aan. En praat geen poep. Ze hebben el chapo en andere echte drugbaronnen kunnen pakken en deze 2 niet. Marokkaanse geheime dienst, nl justitie, interpol, waarschijnlijk ook DEA jagen op ze. Opsporing verzocht is een afleidings tacktiek ouwe..

  Beantwoorden
 • juni 12, 2018 om 18:31
  Permalink

  Ik mag die taghi wel hij heeft mij eens een keer een knikker gegeven vroeger die heb ik nog altijd won ik altijd mee, hij kon vroeger goed knikkeren.

  Beantwoorden
 • juni 12, 2018 om 19:09
  Permalink

  “18 jarige boys zijn voor een liter gegaan. Komen niet terug, liggen diep onder zand. De media lult, jullie volgen de krant. Checken Hart van Nederland creΓ«ren domme verstand. Ik loop alleen te spenden, ik heb die bonnen verbrand.”

  Beantwoorden
 • juni 15, 2018 om 20:56
  Permalink

  Taghi is echt een held lekker in Dubai karten genieten naar Colombia de moderne Escobar wat een top gozer

  Beantwoorden
  • juni 16, 2018 om 20:42
   Permalink

   Ze gaan hem zeker doodschieten teveel publiciteit is slecht als je met cartels werkt

   Beantwoorden
 • juni 17, 2018 om 10:02
  Permalink

  Die Nabil B. Eerst blundert ie met informatie verzameling waardoor de verkeerde (Hakim changachi) werd doodgeschoten. Daarna wanneer ie zich moet verantwoorden voor zijn blunder (verantwoorden blunder is risico van het vak), dan gaat ie oppeens heilige jongen spelen met onzin praatjes als “hij worstelde met zijn geweten” en daarom stapt ie over naar justitie. Als de opdrachtgever had gezegd, foutje kan gebeuren, dan zou Nabil B. lekker verder gaan met moorden. Maar omdat opdrachtgever boos werd door zijn blunder, is ie zogenaamd met zijn geweten aan het worstelen en wil ie uit het wereldje stappen. Alles omdat ie bang is voor bajes of straf uit het milieu.

  En de allerergste hij denkt alleen aan zichzelf. Je hoeft geen rakketgeleerde te zijn om te weten dat je familie gevaar loopt als je kopstukken uit de mocro maffia noemt, toch had ie schijt. Hij denkt alleen aan zichzelf, zijn familie hield ie geen rekening mee. Hij wist dat praten met justitie betekent dat als jij regels onderwereld overtreedt, dan overtreden anderen ook de regels bij jou. Nabil B. had een keurige familie, maar omdat hij graag wou moorden heeft ie zn hele familie erin gesleurd. Voor niets moeten ze nu tegen hun wil in het buitenland zitten wat een hel is voor ze. Veel geduld en sterkte aan die familie van Nabil B.

  Beantwoorden
  • juni 17, 2018 om 18:40
   Permalink

   De onderwereld regels waren al overschreden door taghi ze hebben hakim bewust geschoten en wouden daarna inmo en deden alsof het verkeerde was zodat ze twee voor de prijs van 1 knallen, en taghi had al de regels overschreden zoals ik al zei door vies de moord op hakim in ander mans zn schoenen te schuiven

   Beantwoorden
   • juni 18, 2018 om 01:46
    Permalink

    klopt niet want als je het nieuws goed leest hebben ze inderdaad hakim vergist ze moesten imo hebben maar de vraag is dan wrm??? want imo is geen ripper of moordenaar zoals realisme het aangeeft boven dus de vraag wrm hij op de dodenlijst van taghi stond ??? kom maar op 1 reden dat taghi in de maling is genomen door iemand !!!! en die gene weet dat ook dondersgoed bloed aan jullie handen voor niks

    Beantwoorden
 • juni 18, 2018 om 01:48
  Permalink

  jullie hadden nooit aan imo of hakim moeten zitten koper 26 was geliefd bij veel utrechters maar nu keert iedereen jullie de rug toe vieze ratten

  Beantwoorden
 • juni 18, 2018 om 07:29
  Permalink

  en vies is het zeker om mous no limit de schuld te geven in het begin wist dat daar een luchtje aan zat hoop dat die man snel vrij komt we missen je mous en geloof me je hebt hier meer aanhang in utrecht dan taghi dus laat je 🏍 zien

  Beantwoorden
 • juni 18, 2018 om 09:29
  Permalink

  “Run from what’s comfortable. Forget safety. Live where you fear to live.
  Destroy your reputation. Be notorious.” – Rumi

  Beantwoorden
 • juni 19, 2018 om 01:44
  Permalink

  Deze man gaan ze doodschieten hij weet teveel denk je dat je zoveel kan binnen trekken zonder tax te betalen aan de driehoek gap hij gaat eraan

  Beantwoorden
 • juni 20, 2018 om 10:14
  Permalink

  Ridouan hou de wind in je rug en de zon in je gezicht.Fuck Nederland met zijn spijtoptant.Dat je nog 100 jaar in vrijheid mag leven.

  Beantwoorden
  • juni 20, 2018 om 19:31
   Permalink

   100 jaar dombo de gemiddelde mens haaaalt 60 tot 90 taghi is al 40 hoop ook dat ie 140 word en daarna voor de echte rechter komen weet nu al wat zijn verdiende loon word de hel

   Beantwoorden
 • juni 20, 2018 om 16:15
  Permalink

  @Jimmy, Hou je tong vooral in de anus van R.T. Mischien krijg jij ook een keer de kans dat je voor hem een gratis moord mag plegen net als al die ander I.Q. loze wannabe gangsters die jou voorgingen.

  Beantwoorden
  • juni 21, 2018 om 12:36
   Permalink

   mopneus voor dese krijg je een 10+ ahhahahahaha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.