Loading...

Johan van Boxtel doodgeschoten in Eindhoven (video)

Op de Memlincstraat in Eindhoven is gisterochtend het lichaam gevonden van een man. Het slachtoffer is de 32-jarige Johan van Boxtel, zo meldt misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink.

De politie kreeg rond 06.00 uur zondagochtend een melding binnen dat er een dode of gewonde man langs een auto lag aan de Memlinstraat. Agenten constateerde ter plaatse dat de man niet meer in leven was. Volgens de politie lijkt het er op dat hij door vuurwapengeweld om het leven is gekomen.

Buurtbewoners melden aan Omroep Brabant dat ze 's nachts veel geschreeuw hadden gehoord. In de Memlincstraat zou de vriendin van Johan van Boxtel wonen. De politie is de ehele dag bezig geweest met onderzoek. er is een TGO opgericht van 20 man die de zaak onderzoekt.

 

7 gedachten over “Johan van Boxtel doodgeschoten in Eindhoven (video)

 • mei 8, 2017 om 19:45
  Permalink

  De uitstraling zegt al genoeg. Wie zich in duistere kringen begeeft loopt gewoon het risico. Soms denk ik wel eens zijn dit soort mensen soms geestelijk zo beperkt dat ze zelf het risico niet in kunnen schatten. Anderzijds denk ik dat dit meer te maken zal hebben met opvoeding en ontwikkeling.

  Beantwoorden
 • mei 9, 2017 om 11:13
  Permalink

  IK ken hem al sinds hij een kleine jongen was. Op zich geen verkeerde jongen,maar hij kende geen angst en werd daarom door grote vissen gebruikt als een soort van klusjesman. Triest voor de nabestaanden.

  Beantwoorden
  • mei 10, 2017 om 22:27
   Permalink

   @GB de Gekste,
   De eigenaar van de zonnestudio waar Johan van Boxtel (volgens de media) brand stichtte had het over een beruchte familie uit Oss. Zou het kunnen dat hij problemen had met die gasten?

   Beantwoorden
 • mei 16, 2017 om 05:43
  Permalink

  Life by the gun, die by the gun. That’s a rule.

  Beantwoorden
  • mei 16, 2017 om 12:52
   Permalink

   @Benwieikben,
   Mischien had je even google translator kunnen gebruiken of gewoon even in het Nederlands zeggen wat je bedoeld. Nadenken en weten wat je schrijft, also that’s a rule!

   Beantwoorden
 • juni 16, 2017 om 23:49
  Permalink

  Wat zeveren jullie allemaal, ook al deed hij slechte dingen, niemand verdiend zo n dood, tegenwoordig is een mensenleven niks meer waard, je kan niet eens meer veilig over straat en hiervoor hoef je dus echt geen crimineel te zijn! Dusss respect beetje ja

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *